top of page

Delta i webbinarium om finansiering av civilsamhället

Efter förslaget om att lägga ner Allmänna arvsfonden bjuder arbetsgivarorganisationen Fremia den 27 mars in civilsamhället till webbinariet "Finansiering av och synen på civilsamhället – Möjligheter och utmaningar"


Webbinariet ger en lägesbild av aktuella initiativ, tagna framför allt på nationell nivå, som innebär betydande utmaningar för många organisationer. Fokus kommer att ligga på Riksrevisionens förslag till regeringen att lägga ner Allmänna arvsfonden, och vad som kan göras för att visa på andra utvecklingsmöjligheter.


Det vänder sig till företrädare från civilsamhällets organisationer på alla nivåer.


När: 27 mars klockan 08.30–09.45

Var: digitalt

Kostnad: Deltagande är gratis, men förregistrering krävs.

Medverkande: Patrik Schröder, civilsamhällessamordnare Fremia, samt representanter från de regionala nätverken. Moderator: Rebecca Nordström, Hallands bildningsförbund. 


Fremia arrangerar webbinariet i samverkan med Nätverket idéburen sektor Skåne, Värmlands idéburna, Samforma, Den halländska överenskommelsen och Nätverk idéburen sektor i Blekinge. 


Fremia är en arbetsgivarförening för verksamheter i huvudsak inom kooperation, civilsamhälle, idéburen välfärd och samhällsnytta samt medarbetar- eller partnerägda företag.

Comments


bottom of page