top of page

Föreningslivet rullar på med hjälp av Hedbergs bil

Ett samarbetsavtal med Hedbergs bil ger Malmö Ideella möjlighet att vid behov kostnadsfritt låna en transportbil från återförsäljaren och verkstaden ute på Hornyxegatan.

Besöken till Föreningscenter Nobel 21 och bokningarna av våra mötesrum fortsätter att öka, och för att det ska fortsätta vara fint och fungera bra i lokalerna har Malmö Ideella nyligen gjort en liten vårröjning för att kunna uppdatera möbler och inredning.
I samband med detta väckte vi liv i vårt samarbetsavtal med Hedbergs bil, för möjligheten att få låna en skåpbil för transport av några av inventarierna och möblerna i kafédelen och förrådsutrymmen.


"Vi uppskattar samarbetet med Hedbergs bil och lånet av en av deras bilar. Vi tycker det är ett fint exempel på hur näringslivet på ett enkelt sätt kan stärka civilsamhället, och göra skillnad i ideella verksamheters vardag, säger Micke Johansson, projektledare på Malmö Ideella och del av teamet på Nobel 21.

Avtalet med Hedbergs kom till under ett frukostmöte med affärsnätverket BNI för drygt ett år sedan, och innebär en möjlighet till samarbete kring social hållbarhet.


"Vi känner helt enkelt att vi vill hjälpa till, och göra något för samhället" säger Mikael Stokic, bilförsäljare på Hedbergs bil.


Hedbergs bil är återförsäljare för Peugeot, Citroën och DS personbilar och transportbilar.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page