top of page

Malmö Tillsammans på BackanattenDen 19 november ställer hela Kirseberg till med kvartersfest och ihop med Kirsebergs fritids- och kulturhus deltar Malmö Tillsammans med hela tre programpunkter:


➤ Kl 16: VERNISSAGE av glasboxarna/skyltfönstren, nu fyllda med Kirsebergsproducerad konst från fyra workshops under hösten! Utanför Fritidsgårdens entré.


➤ Kl 16-20: MEDBORGARDRIVEN MÖTESPLATS. Samtal och öppen workshop kring medborgardrivet kulturhus. Hur kan Kirsebergs fritids- och kulturhus bli en plats där alla som vill är med och driver verksamheten? Presentation av Folkets Hus-modellen. Kirsebergssalens foajé.


➤ Kl 18-20: JAG & BACKARNA - var med och skapa en kollektiv polaroidutställning i realtid! Ta en bild med din mobil av dig på din bästa plats på Kirseberg, kom sedan till Kulturhuset, skriv ut din bild och bidra till den kollektiva utställningen som vi skapar på plats - och ta samtidigt del av andras foton! Som tack får du en behålla ett fysiskt foto och en "jag älskar Backarna"-pin att sätta på ryggsäcken! Kirsebergssalens foajé.

Comments


bottom of page