top of page

Nomineringen öppen till RF-SISU Skånes idrottsledarstipendier

Fram till och med den 25 februari kan föreningar nominera ledare till Skånes Idrottsledarstipendier. Totalt 250 stipendier delas ut till eldsjälar inom barn- och ungdomsidrotten.


Alla RF-anslutna föreningar i Skåne kan nominera som mest fyra ledare, under förutsättning att alla ledarna inte är av samma kön. Särskilt uppmuntras föreningar att nominera engagerade unga ledare.


– Skånska Idrottsledarstipendier utgör ett otroligt viktigt tillskott för våra skånska idrottsledare som dag in och dag ut engagerar sig ideellt i den skånska idrottsrörelsen. Genom att stödja dessa stipendiater investerar vi i idrottsledarnas utveckling och därmed stärker vi hela den skånska idrottskulturen. Jag vill uppmanar våra skånska idrottsföreningar att nominera sina ledare, säger Patrik Karlsson, Distriktsidrottschef RF-SISU Skåne, i ett pressmeddelande.

Stipendiaten får 10 000 kr för sina goda ledarinsatser och pengarna går till den enskilde ledaren.


Bakom stipendierna står Sparbanksstiftelserna i Skåne som tillsammans med RF-SISU Skåne vill uppmärksamma alla ideellt arbetande idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i regionen.


Läs mer och nominera era kandidater: Skånes Idrottsledarstipendier 2024コメント


bottom of page