top of page

Ny samordnare Tidiga Insatser för Asylsökande i Malmö

Malmö Ideella har glädjen att presentera Jane Nyman som den nya samordnaren för Tidiga Insatser för Asylsökande, TIA i Malmö. "Vilken ära att få bli en del av TIA och Malmö ideella! Ser förväntansfullt fram emot att bygga vidare på detta viktiga uppdrag, säger Jane om tjänsten."

Vidare, så är Jane inne på sitt 14:e år som anställd på ABF Malmö som fortsätter på 50 %. Hon har jobbat och levt genom folkbildning och fått uppleva hur viktigt det är att komma in i ett sammanhang där man kan både kan känna sig hemma, få kraft och kunskap för att påverka sin egen situation. "Det är därför jag med stor entusiasm tar ett steg vidare i min resa att sprida folkbildningens kraft till de som behöver den som mest och hoppas kunna vara en bra tillgång med positiv anda in i TIA-uppdraget. " "Att vi har anställt Jane Nyman som ny samordnare för tjänsten som TIA-samordnare känns jättebra. Det ger Malmö Ideella en möjlighet att fortsätta på den utvecklande väg som vi startade i höstas genom att ha en person anställd som även arbetade i folkbildningen hos NBV. Genom Jane och hennes halvtid på ABF så kan vi nu arbeta vidare med att utveckla starkare band inom folkbildningen när det gäller arbetet med personer som söker asyl som Afzal Sangin gjorde, säger Mikael Johansson, ansvarig för Team Inkludering i Malmö Ideella." Vidare vill Malmö Ideella tacka Afzal Sangin för det fina arbete han har gjort för TIA:s utveckling i Malmö och önska honom lycka till i hans fortsatta arbete på full tid hos NBV!

Jane arbetar som TIA samordnare på 50% från och med 1 mars. Hon ser framemot att bli kontaktad av alla intresserade! jane@malmoideella.se 0760-22 80 45


Tidiga Insatser för Asylsökande, TIA är en del av Partnerskap Skåne som är Skånes samverkansarellan idéburen sektor, offentlig sektor och forskning, med mottagande och etablering av nyanlända personer.

コメント


bottom of page