top of page

Växtvärket

Den 27 oktober flyttar vi ut lärandelunchen till Naturmolnet. Där får vi lära oss mer om föreningen Växtvärket och deras grannskapsträdgård Naturmolnet.Lärandelunch med Växtvärket - live på Naturmolnet

Den 27 oktober bjuder vi in föreningen Växtvärket till lärandelunchen. Vi flyttar även ut lärandelunchen från datorskärmen - till Naturmolnet på Sofielund.


Ta med dig matlådan, köp en falafelrulle eller en kaffe, och slå dig ned på Naturmolnet. Kan eller vill man inte deltas fysiskt på plats kommer lärandelunchen, som alltid, gå att delta i via Zoom.


Verksamhetsledare Sara Stiber skriver: "Hur vill vi använda vårt gemensamma stadsrum? Växtvärket utvecklar urbana landskap tillsammans med människorna som bor där. Vår arbetsmetod betonar värdet i möten, i det gemensamma görandet och i aktiveringen av utemiljöer. Med närområdet skapar vi prototyper av gemensamma framtidsvisioner och längs vägen lär vi oss genom att göra. Under lunchen berättar vi om hur grannskapsträdgården Naturmolnet vuxit fram och hur vi nu fortsätter att utforska metoder för aktionsdriven områdesutveckling med fokus på barnvänlig stadsplanering, genom vårt nya projekt Gatulabba."


Länk till Zoom (om du inte kan/vill delta på plats): här.


Länk till anmälan: här.


Var: Naturmolnet, Palmgatan 28

När: 27 oktober klockan 12.15-12.55


Comments


bottom of page