top of page

Gör gemensak sak med Malmö FF - Laget för alla

Många Malmöbor har en nära relation till Malmö FF. Nu vill de öppna dörren för ännu fler. Med start den 6 juni arrangerar MFF evenemang runt hela Malmö för att ytterligare stärka samhörigheten mellan förening och stad - och de vill ha med sig er!


Laget för alla startade utifrån tanken att fånga upp hela Malmö i Malmö FF, visa att det är ett lag för hela Malmö. Som Malmöbo ska du känna samhörighet och stolthet över klubben och Malmö.


MFF vill bredda dörren in till laget och vara mer än sina matcher i Malmö. De vill bjuda in och vara synliga i staden; visa att de är Malmö FF i samhället.


Genom Laget för alla djupdyker de ner i Malmös olika stadsdelar under en flerårig satsning. 


Under en dag per stadsdel vill de visa lokala initiativ som finns i stadsdelarna - lokala föreningar, verksamheter och organisationer, lyfta Malmö FF:s historia till området och skapa nya minnen tillsammans. Koppla ihop Malmö FF:s arbete på och utanför planen till hela Malmö. 


Utifrån samarbete och kunskapsutbyte med Malmö Stad CTC ser MFF den utmaning Malmö som stad står inför där flera barn och unga i olika delar av vår stad saknar koppling till sitt närområde, lite vetskap om vilka insatser som finns att aktivera sig inom.


Även antal föreningsaktiva generellt har sjunkit i Malmö, och speciellt efter pandemin droppade antalet stort. Här hoppas MFF kunna vara en byggande kraft framåt och hjälpa minska gapet genom att visa upp och lyfta de föreningar och initiativ som finns i sitt närområde.


Alla föreningar som vill samarbeta med MFF och vara med på dagen kan anmäla sig här: ANMÄLAN LAGET FÖR ALLA


MFF kommer sedan att ta kontakt och berätta mer.

Varför ska ni som förening vara med?

  • En plattform för er att visa upp er förening som Malmö aktör.

  • Uppmärksammas i MFF:s nyheter kopplade till Laget för Alla

  • Hitta nya medlemmar till er förening

  • Ni får en egen yta den 6 juni

  • MFF tillhandahåller bord och stol

コメント


bottom of page