top of page

Inspirationsfrukost för internationella entreprenörer

Almi och NyföretagarCentrum Öresund bjuder in till föredrag med Abdulmejid Denkeli, Denkeli Group, och Michelle Saunders, Folkets Pops.Den 16, 18 och 23 november arrangeras inspirationsfrukost för dig som är internationell entreprenör. Ta del av viktiga lärdomar från Michelle Saunders och Abdulmejid Denkeli, träffa andra entreprenörer och få råd och hjälp från Almi och NyföretagarCentrum Öresund.


Michelle Saunders är grundare till Folkets Pops som producerar hållbar och god sorbetglass på pinne, med målet att minska matsvinnet och rädda bina. Hör henne berätta mer om resan från soliga Kalifornien till livet som glass-entreprenör i Malmö.


Abdulmejid Denkeli är född och uppväxt i Malmö. Han driver marknadsföringsbyrån Denkeli Group som hjälper startups och etablerade företag att skapa och stärka sitt varumärke. Hör honom berätta om sin resa från att vara en ung kille i förorten till att vilja starta eget, och hur tidigare motgångar har varit en ”blessing in disguise”.


Föredragen arrangeras som frukostträffar i samarbete mellan Almi och deras projekt Intent (Internationella Entreprenörer) och NyföretagarCentrum Öresund, som är samverkanspart i Malmö Tillsammans. Frukosten på träffarna står Yalla Trappan för.


Det är helt gratis att delta och föredraget ges vid tre olika tillfällen, men med samma innehåll varje gång. Välj det tillfälle som passar dig bäst och anmäl dig nedan! Begränsat antal platser.

Tisdag 16 november, klockan 08-09.30 - Rosengård Folket Hus. Anmäl dig till träffen på Rosengård här.

Torsdag 18 november, klockan 08-09.30 - Föreningscenter Nobel 21, Nobelvägen 21. Anmäl dig till träffen på Nobel 21 här.

Tisdag 23 november, klockan 08-09.30 - Kirsebergs bibliotek. Anmäl dig till träffen på Kirseberg här.

Comments


bottom of page