top of page

Ny samordnare för Nätverk-Aktivitet-Delaktighet Malmö
Malmö Ideella har glädjen att meddela att Nikola Veselská är ny NAD-samordnare i Team inkludering sedan årets början. Team Inkludering har startat igång introduktion och Nikola kommer så smått börja att ta tag i arbetsuppgifterna. – Det är en väldigt speciell tid i mitt liv, eftersom det här är mitt första jobb efter min utbildning, säger Nikola om sin tjänst som NAD-samordnare. Hon fortsätter med att berätta att hon hon är uppväxt i Prag, Tjeckien och är utbildad inom Internationell migration och etniska relation’ vid Malmö Universitet. – Jag ser framemot att få träffa och samverka med aktörer ifrån både idéburen och offentlig sektor, avslutar Nikola.

Malmö Ideella är väldigt glada för att Nikola börjar arbeta i organisationen och ser framemot att få ta del av hennes kunskaper från studierna, men också den erfarenhet hon har från ideellt arbete i Tjeckien och Sverige. Som NAD-samordnare kommer Nikola framförallt att arbeta med matchning av nyanlända personer med uppehållstillstånd till aktiviteter i idéburna verksamheter som läggs i personernas planer hos Arbetsförmedlingen.

Vill du ha mer info, kontakta Nikola: nikola@malmoideella.se 0760-26 03 76

Nätverk-Aktivitet-Delaktighet, NAD är en verksamhet i Länsstyrelsen Skånes arbete med mottagande och etablering som till stor del samlas inom ramen för Partnerskap Skåne.

Comentários


bottom of page