top of page

Välkomna på workshop/afterwork kring talar- och berättarteknik

Välkomna att vara med på Speak 2 Inspires interaktiva workshop, utformad för att hjälpa dig att utveckla dina talar- och berättarfärdigheter, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren talare!


Vad? Exclusive Afterwork & workshop: Speak 2 Inspire - Not 2 Impress

När? 19 juli kl 16-18

Var? Föreningscenter Nobel 21 (Nobelvägen 21-23)

Anmälan: Linkedin eller Eventbrite


Begränsat antal platser.


Vad du kommer att lära dig:

  • Konsten att berätta en gripande historia: Lär dig hur du kan skapa en berättelse som fängslar och engagerar din publik.


  • Bygg ditt personliga varumärke: Upptäck hur du kan använda din unika berättelse för att stärka ditt varumärke och lämna ett bestående intryck.


  • Effektiva presentationstekniker: Få insikter och tips om hur du kan förbättra din presentationsteknik och framföra ditt budskap med självförtroende.


  • Praktiska övningar: Delta i interaktiva övningar och få feedback i realtid från erfaren TEDx talarcoach.Varför du bör delta:

Denna workshop är en unik möjlighet att nätverka med likasinnade individer och professionella talare i en avslappnad och inspirerande miljö. Du kommer att lämna workshopen med nya insikter, färdigheter och en förnyad tro på din förmåga att påverka och inspirera andra genom din berättelse.Om tränaren Ricardo Koanuka:

NLP-terapeut och Licensierad Mästare i Neuro-lingvistisk Programmering (NLP) Grundare av Outside Comfort Zone & Koanuka Films Författare till "No More Bullshit Stories" TEDx Organisatör och Talcoach


No-show avgift kommer att debiteras på 500 kr om du anmäler dig men inte dyker upp eller har meddelat om förhinder snarast 24 timmar före eventets start.


Varmt välkomna!

Comments


bottom of page