top of page

Alla nyheter

Välkomna att vara med på Speak 2 Inspires interaktiva workshop, utformad för att hjälpa dig att utveckla dina talar- och berättarfärdigheter, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren talare!


Vad? Exclusive Afterwork & workshop: Speak 2 Inspire - Not 2 Impress

När? 19 juli kl 16-18

Var? Föreningscenter Nobel 21 (Nobelvägen 21-23)

Anmälan: Linkedin eller Eventbrite


Begränsat antal platser.


Vad du kommer att lära dig:

  • Konsten att berätta en gripande historia: Lär dig hur du kan skapa en berättelse som fängslar och engagerar din publik.


  • Bygg ditt personliga varumärke: Upptäck hur du kan använda din unika berättelse för att stärka ditt varumärke och lämna ett bestående intryck.


  • Effektiva presentationstekniker: Få insikter och tips om hur du kan förbättra din presentationsteknik och framföra ditt budskap med självförtroende.


  • Praktiska övningar: Delta i interaktiva övningar och få feedback i realtid från erfaren TEDx talarcoach.Varför du bör delta:

Denna workshop är en unik möjlighet att nätverka med likasinnade individer och professionella talare i en avslappnad och inspirerande miljö. Du kommer att lämna workshopen med nya insikter, färdigheter och en förnyad tro på din förmåga att påverka och inspirera andra genom din berättelse.Om tränaren Ricardo Koanuka:

NLP-terapeut och Licensierad Mästare i Neuro-lingvistisk Programmering (NLP) Grundare av Outside Comfort Zone & Koanuka Films Författare till "No More Bullshit Stories" TEDx Organisatör och Talcoach


No-show avgift kommer att debiteras på 500 kr om du anmäler dig men inte dyker upp eller har meddelat om förhinder snarast 24 timmar före eventets start.


Varmt välkomna!

Föreningen Klimatriksdagen söker tillsammans med Malmö stad Malmöbor som vill vara med i ett lokalt klimatrådslag den 12-13 oktober, och ta fram politiska förslag för Malmös fortsatta klimatarbete.


I rådslaget får 40 invånare möjlighet att träffas och samtala för att ta fram idéer som kommer att hamna direkt på politikernas bord.


Kanske vill man ha mer grönska i staden, eller ett beslut kring att sätta solceller på alla tak, eller något annat som man tror kan vara viktigt för framtidens klimatpolitik.


Ansökan till klimatrådslaget öppnar den 15 augusti, men redan nu går det att anmäla sitt intresse, för att få en påminnelse och mer info när det är dags.Sprid gärna vidare till medlemmar, engagerade och volontärer, och andra personer i era nätverk.


Engagera dig i Malmös klimatpolitik!


Under tisdagen arrangerade Malmö stad eventet Tillsammans ställer vi om, med fokus på den gemensamma kraftsamling som måste ske för att uppnå en rättvis klimatomställning i Malmö.


Malmö Ideella var en av cirka 150 aktörer från civilsamhälle, näringsliv, offentliga bolag, akademi och enskilda Malmöbor som kom till eventet på Scandic Triangeln och som skrev på kontraktet.


Klimatomställningen i Malmö berör alltifrån el och uppvärmning till transport och mobilitet, cirkulär ekonomi, klimatsmart konsumtion, och klimatneutralt byggande, med mera.


– Alla har en viktig roll i Malmös klimatomställning, både var för sig, och tillsammans. Malmös olika aktörer måste ta sitt ansvar och ställa om sina egna organisationer, samtidigt som vi behöver lösa gemensamma utmaningar tillsammans, säger Rebecka Persson, miljödirektör på malmo.seFoto: Malmö stad

Foto: Malmö stad

Tack för att du prenumererar!

Vill du ha alla nyheter rätt i mejlinkorgen?
Prenumerera här bredvid!

bottom of page