top of page

Backanatten 19 november

Den 19 november fylls hela Kirseberg av liv när det är dags för årets upplaga av Backanatten. Ihop med Kirsebergs fritids- och kulturhus har Malmö Tillsammans hela tre programpunkter:


➤ Kl 16: VERNISSAGE av glasboxarna/skyltfönstren, nu fyllda med Kirsebergsproducerad konst från fyra workshops under hösten! Utanför Fritidsgårdens entré.

➤ Kl 16-20: MEDBORGARDRIVEN MÖTESPLATS. Samtal och öppen workshop kring medborgardrivet kulturhus. Hur kan Kirsebergs fritids- och kulturhus bli en plats där alla som vill är med och driver verksamheten? Presentation av Folkets Hus-modellen. Kirsebergssalens foajé.

➤ Kl 18-20: JAG & BACKARNA - var med och skapa en kollektiv polaroidutställning i realtid! Ta en bild av dig på din bästa plats på Kirseberg, kom sedan till Kulturhuset, skriv ut din bild och bidra till den kollektiva utställningen som vi skapar på plats - och ta samtidigt del av andras foton! Som tack får du en behålla ett fysiskt foto och en "jag älskar Backarna"-pin att sätta på ryggsäcken! Kirsebergssalens foajé.




Comments


bottom of page