top of page

Digidem Lab

Den 10 november bjuder vi in Digidem Lab som ska berätta om medborgarcentrerat arbete och vikten av en deltagande demokrati.
Digital lärandelunch med Digidem Lab

Digidem Lab arbetar med deltagande demokrati och att nå grupper som är underrepresenterande i beslutsfattande. På Malmö Tillsammans lärandelunch 10/11 kommer de att berätta mer om sina olika projekt och bland annat om sitt arbete med medborgarbudget.


Sanna Ghotbi, projektledare för Digidem Lab skriver: "Digidem Lab tror på att aktivera den kollektiva intelligensen för att ta fram nya lösningar på de utmaningar vi möter som samhälle. De studerar, testar och erbjuder internationellt beprövade fysiska och digitala verktyg och metoder för medborgardeltagande och skapar medborgarcentrerade processer för att särskilt nå underrepresenterade grupper. Exempel på processer som Digidem stöttar är medborgarbudget med skolor och bostadsbolag i Lundby och Biskopsgården i Göteborg, medborgarbudget med New York och Chicago Stad samt EU: största medborgardialog någonsin "Konferensen om Europas Framtid."


Länk till Zoom: här.


Länk till anmälan: här.


Var: Digitalt på Zoom

När: 10 november klockan 12.15-12.55


Comentarios


bottom of page