top of page

Doc Lounge & Malmö Ideella

Doc Lounge & Malmö Ideella Pres. The Bankers Trial. Regissörsamtal med Eliav Lilti


I stolt samarbete med Malmö Ideella presenterar Doc Lounge dokumentärfilmen The Bankers Trial - en film som visar på hur aktivism kan förändra. Efter visningen kommer vi att kopplas upp online med regissören bakom filmen, Eliav Lilti, som kommer att ge er en unik inblick i hans skapandeprocess och svara på frågor.


Det här är en kväll som du inte vill missa, fylld med spänning, upplevelser och en möjlighet att lära dig om kraften i aktivism och vad den kan åstadkomma.Aktivister, visselblåsare, journalister, civilsamhälle, med flera. Vi är många som då och då tar klivet fram för att värna tystade röster, skipa rättvisa bland förtryck, göra det jobb som ingen annan gör eller tillgodose behov som andra ser förbi. Med fler än tusen föreningar i ryggen verkar Malmö Ideella dagligen för att med mångfald, samverkan och mod hitta lösningar på samtida samhällsutmaningar. Vi är glada över att tillsammans med Doc Lounge kunna presentera The Bankers Trial!

Malmö Ideella som är en samlande och samverkande aktör för ett starkt och aktivt civilsamhälle, och ett hållbart Malmö. Organisationen har funnits i närmare 80 år och driver idag bland annat stödstrukturen Föreningslots, samverkansarenan Föreningscenter Nobel 21 och Eurodesk Malmö.

Malmö Ideella finns på plats under kvällen och ger tips och svar på frågor kring föreningsliv och föreningsengagemang.
Comments


bottom of page