top of page

Gör skillnad för en Malmöungdom

Gör skillnad för en Malmöungdom

– delta i Tillväxt Malmö & Möllan Basements mentorsprogram


Det finns många ungdomar som har behov av stöttning på vägen in i vuxenlivet. Genom att ungdomar får möta representanter från näringslivet får de en god inblick och verklighetsanknytning till arbetslivet. En kontakt som förhoppningsvis kan förbättra möjligheterna till vidgade perspektiv, ökad framtidstro och en egen framgångsrik karriär. Inte minst är det ett kul och positivt sätt att göra skillnad.


Intresseanmälan ungdom klicka här


Bli mentor

Företag (alla personer, inte bara företagsledare), partners och investerare som ingår i Tillväxt Malmös nätverk. Alla mentorer erbjuds utbildning av oss. Mentorerna behöver vara beredda på att ta mindre kostnader som vid ev. cafébesök.Möllans Basement

Möllans Basement är en mötesplats och ett nätverk som riktar sig till ungdomar och unga vuxna i Malmö med syfte att hjälpa unga att komma in på arbetsmarknaden så att de blir självförsörjande. Möllans Basement arbetar med 4 viktiga områden: kunskap, hälsa och social utveckling, mänskliga rättigheter och jämställdhet samt hållbar utveckling och ekonomisk utveckling. Verksamheten startade 2014 och drivs av eldsjälen Balqis Khattab.
Comentarios


bottom of page