top of page

Husbudget på Kirsebergs fritids- och kulturhus!

Var med och bestäm hur 100 000 kronor ska användas! Vad vill du arrangera eller göra på Kirsebergs fritids- och kulturhus?


Husbudget görs tillsammans med fritids- och kulturhuset, och är som en medborgarbudget i liten skala. Alla som vill, boende, verksamma eller aktiva i området, får lämna sina förslag på vad de vill göra eller arrangera på fritids- och kulturhuset. Vill du arrangera en fotbollsturnering, inreda en replokal, fixa till på utsidan av huset eller kanske starta en studiecirkel?

Den 22 september berättar vi mer om husbudgeten på ett Town Hall som också kommer handla om Malmö stads eventuella ansökan om att bli Kulturhuvudstad år 2029. Missa inte detta tillfälle att engagera dig i den lokala utvecklingen! Varmt välkommen till Kirsebergs bibliotek den 22 september klockan 18-19. Den 22 september öppnar vi även förslagsinlämningen, så börja fundera redan nu!

Kan du inte vara med den 22 september? Det gör inget! Inom kort kommer vi lansera plattformen för husbudgeten, där du kan lämna in ditt förslag online.
Comentarios


bottom of page