top of page

Inbjudan för kraftsamling och kanalisering

Denna information kommer från Sensus studieförbund


Vilket samhälle vill vi se? Vart är vår demokrati på väg; hur tänker du? Vad ser du för lösningar på de utmaningar vi står inför i dagens samhällsklimat?

Vi på Sensus vill vara ett växthus för kultur, bildning, lärande och demokrati. Vad är kvalitet i demokratiarbetet? Hur utvecklar vi den tillsammans?

Under frukosten delar vi med alla med oss av de utmaningar vi ser, samtalar samt går vidare med… ja, vadå…?

Välkommen att utforska möjligheterna att tillsammans förbättra förutsättningarna för ett fortsatt demokratiskt samhälle.

Vi möts och pratar om hur vi kan ta tillvara på vår gemensamma utvecklingskraft den 27 april mellan klockan 09.00-10.00 på Sensus mötesplats Malmö på Södra Vallgatan 5.

Frukosten finns framdukad från klockan 08.30 och vi börjar samtalet klockan 09.00. Efter klockan 10.00 finns möjligheter att stanna längre för dig som vill fortsätta samtalet, passa på att ha ett möte, eller bara njuta av en kopp kaffe till!

Hoppas du och din förening eller organisation kryssar för morgonen redan nu i almanackan!

Du anmäler dig på sensus.se/frukostpasensus

Om du har frågor eller funderingar, inspel eller vill ge inspiration: tveka inte att mejla anna.thim@sensus.se

Sensus frukostar är kostnadsfria men vi behöver din anmälan för att kunna beställa smörgåsar för rätt antal personer. Om du får förhinder, avboka senast två dagar innan eventet annars debiterar vi en avgift på 100 kronor.
Comments


bottom of page