top of page

Intresserad av mobilitet som insats för unga som varken arbetar eller studerar.

Välkommen till projektet Moves spridningskonferens som genomförs i form av en webbsändning onsdagen den 1 juni kl. 10.00-12.00.

Målgrupp: Spridningskonferensen vänder sig till alla som är intresserade av mobilitet som insats för unga som varken arbetar eller studerar. Sprid gärna inbjudan vidare till kollegor och andra personer i era nätverk som kan tänkas vara intresserade.

Program: Se bifogad inbjudan.


Inbjudan till Moves webbsändning 1 juni 2022
.pdf
Ladda ner PDF • 240KB

Anmälan: Anmäl dig via länken i inbjudan senast 31 maj. Sändningslänk mejlas till alla anmälda dagen innan sändning. Om du är anmäld går det även bra att se sändningen via den utskickade länken i efterhand till och med den 15 juni.

Kontakt: johanna.kreicbergs@skr.se. Observera att Johanna Kreicbergs tar över som projektledare för Moves från 22 april.

Om projektet: Sveriges Kommuner och Regioner driver sedan den 1 december 2019 projektet Moves som finansieras av Svenska ESF-rådet. Moves står för ”Mobility Offering Valuable Experience for Swedish Youth" och pågår till den 30 september 2022. Projektet drivs tillsammans med Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, Stiftelsen Activa, Furuboda folkhögskola, AB Företagsutveckling i Lund, Sjuhärads samordningsförbund, Sundbyberg folkhögskola och Sunderby folkhögskola. Läs mer om projektet här: https://skr.se/skolakulturfritid/forskolagrundochgymnasieskola/uppdragfullfoljdutbildning/moves.31118.html.

Comments


bottom of page