top of page

Välkommen på AI Hub på Nobel 21

Välkomna till AI Hub den 29-30 maj på Nobel 21 för att utforska och lära er mer om de möjligheter som AI erbjuder aktörer inom civilsamhället.


Tillsammans med ReDi School of Digital Integration Malmö och Microsoft bjuder Malmö Ideella in föreningar och idéburna organisationer till en två dagar lång workshop på Föreningscenter Nobel 21.


Teknik möter engagemang


AI Huben kommer att vara en plats där teknik får möta engagemang för att stärka idéburna organisationers arbete för att göra världen till en bättre plats.


Vi ser att AI kan stärka och effektivisera, och skapa en positiv inverkan på Malmö och dess invånare och communitien.


Ansvarsfullt och effektivt


Under seminariet får du tillsammans med andra insikter om möjligheter och utmaningar i AI-eran och hur AI kan användas ansvarsfullt.


Du kommer att utforska AI:s potential för att förbättra olika uppgifter och processer i din ideella organisation - inklusive inklusive volontärengagemang, rapportskrivning, insamlingsarbete och innehållsskapande.


Workshopen kommer att hållas på engelska. Talare och detaljer kring programmet meddelas inom kort.


Anmäl er via länk


Välkomna att anmäla 1-2 personer från er organisation: https://redischool.typeform.com/to/JyrqwInn


Först till kvarn!


Om ni är intresserade av att veta mer om AI Huben är ni varmt välkomna att höra av er via at malmo@redi-school.org


Om arrangörerna

ReDI School of Digital Integration Malmö är en ideell IT-skola för personer med flykting- och migrantbakgrund. Vi stärker människors digitala kompetens och driver på mångfald, inkludering och jämställdhet på den svenska arbetsmarknaden.


ReDi, Malmö Ideella och Microsoft tror på den transformativa kraften i teknik för att förstärka insatserna från organisationer som är till samhällsnytta.

Comments


bottom of page