top of page

Volontärer sökes till IT-caféer

SeniorNet Malmö värnar digital delaktighet och att bryta den ofrivilliga ensamheten för äldre personer, vi söker nu engagerade volontärer till våra IT-caféer i Malmö!


Vi söker dig som vill engagera dig som volontär inom SeniorNet Malmö och hjälpa äldre med deras datorer, surfplattor, smartphones, appar och vardagliga internettjänster. Vi kräver inte att du är en IT-expert utan det viktigaste är att du har en grundläggande förståelse.


Föreningen har IT-caféer på olika platser i Malmö och behöver nu fler volontärer! Många äldre har av olika anledningar inte tillgång till det digitala samhället och behöver någon som kan hjälpa dem. Genom våra IT-caféer på olika platser i Malmö så erbjuder vi en samlingsplats för lärande samt ett sätt att bryta de äldres ofrivilliga ensamhet. Vi varvar lärandet med trevlig social samvaro och fika.


Läs mer https://www.volontarbyran.org/uppdrag/seniornet-malmo-varnar-digital-delaktighet-och-att-bryta-den-ofrivilliga-ensamheten-for-aldre-personer-vi-soker-nu-engagerade-volontarer-till-vara-it-cafeer-i-malmoKommentare


bottom of page