top of page

Youth sPEACEs in Malmö Sweden

Youth sPEACEs ungdomsutbyte i Malmö, 28 juli - 6 augusti, med deltagare från Italien, Polen, Grekland och Sverige.


Vi vill rikta ett stort tack till alla våra deltagare, gruppledare och partners på olika nivåer från

Tillsammans har vi skapat en mängd olika minnen, nått nya insikter och knutit band för vänskap och framtida jobb.


Vi har fördjupat våra idéer, tankar och förståelse av ungdomsutrymmen, ungdomars plats, inflytande och möjligheter både lokalt och ur en europeisk dimension.


Vi har - under denna andra halva av utbytet - bland annat träffat Malmös kommunalråd för arbetsmarknad och socialtjänst, Sedat Arif (S), besökt Arena 305 och Garaget, spelat fotboll på #ZlatanCourt i Rosengård, utforskat centrala Malmö med hjälp av Trampbåtarna, hängt på #Ribban, varit i #Köpenhamn, sjungit karaoke, prövat utomhus-meditation i #Enskifteshagen och gått på några av utställningarna på Malmö museum


I våra workshops på Föreningscenter Nobel 21 Malmö har vi skissat upp innehåll och organisation för dröm-ungdomscenter och tränat politisk argumentation genom olika rollspel och lekar.


Malmö Ideella - en av nio organisationer inom Youth sPEACES - har i sommar deltagit i totalt 3 av 7 ungdomsutbyten inom projektet. Vi har varit i tre olika länder:

Laroin/Pau, Frankrike 26/6-5/7,

Amarante, Portugal 15/7-24/7 och

Malmö, Sverige 28/7-6/8.


Youth sPEACEs är ett projekt inom #EuropeanYouthTogether” inom #Erasmus+ , medfinansierat av Europeiska Unionen, för att stärka ungdomssektorn i Europa.Comments


bottom of page